fractal

csakraterápia  és  Színterápia - másképp is


Csakraterápia - Csakraharmonizáció
A csakrákról
Gyökércsakra
Szakrális csakra
Napfonatcsakra
Szívcsakra
Torokcsakra
Harmadikszem csakra
Koronacsakra
 

Színterápia - Kromoterápia
Vörös szín
Narancssárga
Citromsárga
Rózsaszín
Zöld
Kék
Lila
Fehér


Kristályterápia - Kristálygyógyászat

A kristályokról
Évezredek tűntek el nyomtalanul, de a kövek még mindig élnek. A Föld titkos mélyén alszanak, barlangok hűvösében bújnak meg, vagy az égből hullanak alá. Őseink Isten ajándékának tartották őket, misztikus erejük mítoszokat szült. Minden korban és kultúrában meg volt, meg van a kövek szerepe.
Az utóbbi időben egyre nagyobb szerepet kap a természetgyógyászat területén is a kőgyógyászat.
A kristálygyógyászat alapelve, hogy a megbetegedett testrész frekvenciáját a kristály vissza tudja állítani a helyes rezgésre. Ilyenkor lehetséges, hogy az adott kő megváltozik mind a színében, mind az állagában. Lehetséges, hogy mikro repedések keletkeznek bennük, ilyenkor "önmagukat" áldozzák fel a gyógyítás érdekében. Ekkor azt is jelzik, hogy elfáradtak.. A kövekből és tiszta forrásvízből elixírek készíthetők, amelyek tonizálhatják a testet, mind a külső, mind a belső alkalmazásuk segítségével.
A kövek programozhatók
Nagyon egyszerű a példa: a számítógép legelemibb információ hordozója a chip, amely szilícium kristályokból áll. A számítógép tárolókapacitása a hegyikristály csipek javára írható. Emlékezőképességünket is ugyanannak az anyagnak, az agyfolyadékban lévő szilíciumnak köszönhetjük... Hálásak lehetünk a köveknek, ha meggyógyítanak bennünket, vagy ha ékszerként használjuk őket. Az ékszerek sem csupán ékszerek, hanem információ és energia hordozók is lehetnek. Egy-egy örökölt ékszerben található ékkő hordozhatja viselőjének tulajdonságait és betegségeit is, ezért mindig óvatosan kell egy ilyen örökölt ékköves gyűrűt viselni! Speciális tisztító eljárással minden ékkő megtisztítható. Ha magas energiaszintű helyen járunk és magunkkal viszünk egy kristályt,abban az esetben képes felvenni ezt a magasabb rezgést, és adott időben visszaemlékeztetni viselőjét erre az élményre.
Kristályokkal nagyon jól lehet meditálni is. A különböző kirakási modellek segítségével a tudatosítási folyamatunk felgyorsulhat. Különböző traumák oldása is lehetséges kristályok által. Kristálygyógyászat
Az emberi szervek különböző frekvenciákon rezegnek. Amikor a test elfárad, vagy megbetegszik, a szerv más frekvencián rezeg, mint általában szokott. A kristályok szintén különböző frekvenciákon rezegnek, és képesek a megbetegedett testrészt emlékeztetni a helyes frekvenciákra.

Ezen kívül a kristályok tárolhatnak információkat és az emberi tudatosság segítségével ezek az információk olvashatóvá válnak, vagy tovább adhatók generációról generációra. A kristályok kb. olyan mértékben tudnak segíteni az emberen, mint a gyógynövények. Az auránkban található színek tükrözik a gondolatainkat és visszahatnak a test különböző részeire. A kristályok abban is segítségünkre lehetnek, hogy auránk megtisztuljon a káros rezgésektől.

Általában egészségesen születünk, de időközben frekvencia áthelyeződések történnek, az őshangunk és ős rezgésünk áthelyeződik. Zavarok érik energia mezőnket, pl. külső tényezőkben nyilvánulhat ez meg: valaki számunkra nem szimpatikus, nem vesszük szívesen a közelségét, vagy valaki káros, zavaró mondatokat mond folyamatosan, ekkor ez a káros energia beépülhet a saját energia mezőnkbe. De természetesen saját káros gondolkodásunk is tükröződhet az auránkban. (Ha valaki más földrészre kerül, vagy a Föld másik pólusára, az is megzavarhatja a rendszerét)
Egy jó tanács: ha sikerül gondolatainkat tisztán tartani, az a legjobb "fertőtlenítés" és legjobb módszer.
A kristályok felhasználási lehetőségei
- marokkőként: tenyerünkben és talpunkon reflexzónák találhatóak, melyek összeköttetésben vannak a test minden részével, ha a követ a kezünkbe vesszük, a kő a reflexzónán át hat a testre
- csakrákon keresztül: az ismert 7 fő csakrán keresztül tudunk hatni a test belső szerveire és a csakrákhoz tartozó állapotokra is
- csakraharmonizálásra, vagy másik harmonizáló módszert a fenti kristályterápiával kiegészítve
(Csakraharmonizálásra többféle módszer létezik, ez kezelőtől függő)

Megjegyzés:

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, kristályok, energetizált eszközök, és az érintésmentes, vagy érintéssel történő spirituális blokkoldások nem gyógyászati megoldások, így ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.
A megfelelő orvosi ellátás mellett azonban nyugodtan használhatóak a honlapunkon található kezelések, de ezek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, terápiát.
A honlapra a leírtak a tradícionális szakirodalom és saját tapasztalatok alapján kerültek fel, mivel sok személynek segítettek már a kezeléseink.