fractal

Quantum érintés - kvantum érintés

A Quantum (kvantum) érintés egy kézrátéttel történő energetikai segítségnyújtás. Richard Gordon  szerint az alapelvei a következők:

A KVANTUM ÉRINTÉS ALAPELVEI

 • A szeretet univerzális rezgés: minden fajra, funkcióra és szintre hat, és valódi természetünket juttatja kifejezésre. Ez minden gyógyítás alapja és az életerő alapesszenciája.
 • A gyógyítás, a gyógyulás megsegítése minden ember természetes képessége.
 • A gyógyítás tanulható képesség, amely a gyakorlattal csak növekszik és erősbödik. Az energiaáramoltatás és a gyógyítás képessége a használat során egyre erősebb lesz.
 • Az energia a gondolatot követi. A felhasználó a szándéka és különböző meditációs technikák révén magas energiájú mezőt hoz létre, hogy körülvegye azzal a gyógyítani kívánt területet.
 • A rezonancia és bevonzás hatására a gyógyítani kívánt terület megváltoztatja a rezgését, felzárkózva a gyógyító magasabb energiaszintjéhez. A gyógyító nem tesz mást, mint emeli és megtartja ezt az új rezgésszintet.
 • Valójában senki nem hívhatunk igazi gyógyítónak. A gyógyításra váró személy a gyógyító.
  A segítő nem tesz mást, mint megtart egy rezgésszintet, amely segíti a testet az öngyógyulásban.
 • Alapvetően fontos, hogy megbízzunk ebben a folyamatban. A beavatkozás kezdetben talán fájdalmat vagy kellemetlenséget okozhat, ezek azonban a gyógyulási folyamat részei.
  Az életerő és az öngyógyító folyamatok a maguk összetettségét és bölcsességét követve működnek, és meghaladják az emberi belátást és értelmező képességet.
 • Az energia a test természetes öngyógyító intelligenciáját követi. A segítő is ezt követi, miközben csillapítani igyekszik a fájdalmat.
 • A segítő maga is gyógyul, miközben ezt a munkát végzi.
 • A légzés felerősíti az életerőt.
 • A légzés és a meditációs technikák együttes alkalmazása összerendezi az energiát, és megsokszorozza annak erejét.

REZONANCIA, ÉLETERŐ ÉS A KVANTUMÉRINTÉS ALAPELVEI
 • Ha több gyógyító dolgozik együtt, a szinergia hatására erejük nagyobb lesz, mint a részek összessége. Ez különösen hatásos lehet.
 • A kvantumérintés egyszerűen és nagyon hatékonyan kombinálható egyéb technikákkal.
 • A bármilyen formában történő spirituális kapcsolódás és segítségkérés új dimenziót ad a munka erejéhez.

A Quantum (kvantum) érintéssel úgy áramoltatok energiát a vendég számára, hogy a kezeimet attól függetlenül, tudjuk -e azonosítani a konkrét fájdalmat, ugyanis, a kezeim bárhol vannak, az abból áramló energiák a vendég testében azokra a területekre vándorolnak, ahol azokra a legjobban szükség van!
Amikor van visszajelzés is a vendégtől, annak megfelelően helyezzük a kért testfelületekre a kezeinket, de ezek az átmeneti érzetek, olykor kisebb fájdalmak már kezeléskor is többször teljesen más helyen vagy helyeken jelennek meg, ami szintén természetes, a triggerpontokhoz hasonlatosan, ha adott pontot stimulálunk, egy teljesen más testrészünk lesz "jobban". Persze itt szó sincs se triggerpontokról, sem stimulálásról, a magyarázat annyi, hogy sok minden van minden szállal összekötve a testünkben, vagy a mentálisan lerakodott energetikai blokkok egészen különös helyeken manifesztálódtak testi szinten. Egy biztos, először hasonló rrezgészszintet kell felvennie kezelőnek, kezeltnek egyaránt, hogy a folyamat jól működjön, majd a kezelőnek mindig kicsit magasabban kell tartani a saját rezgés szintjét, hogy tudjon energiát közvetíteni.
FONTOS! Mi - én - NEM gyógyítók vagyunk
, csak az adott energia segítségével segítünk a vendég öngyógyító folyamatait, saját regenerálódását elősegíteni, a vendég saját maga indítja be az öngyógyulási folyamatait!

Kezelés után előfordulhanak kisebb vagy tompa fájdalmak, ezektől nem kell megijedni, kezdenek a sejtek, szövetek, stb. regenerálódni, és ez néha ezzel együtt jár. Sajnos előre haladott folyamatokban és rákos esetekben (áttét) már nekünk ezzel a módszerrel nem áll módunkban segíteni, de kisebb problémákon értem el jelentősebb eredményeket (saját magamon és sok másokon is)

Megjegyzés:

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, kristályok, energetizált eszközök, és az érintésmentes, vagy érintéssel történő spirituális blokkoldások nem gyógyászati megoldások, így ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.
A megfelelő orvosi ellátás mellett azonban nyugodtan használhatóak a honlapunkon található kezelések, de ezek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, terápiát.
A honlapra a leírtak a tradícionális szakirodalom és saját tapasztalatok alapján kerültek fel, mivel sok személynek segítettek már a kezeléseink.

érintés