fractal

Alakformálás és méregtelenítés kombináció 1. 2. 3.

Kavitáció-UH + Radiofrekvenciás kezelés
+ Kombinációs lehetőségekkel!

A kavitáció szó eredeti jelentése: üregesedés. A kavitáció fogalma egy ismert fizikai jelenséget takar: amikor nagy intenzitású rezgést vezetünk egy folyadékba, változó nyomású ciklusok jönnek létre, a nyomáskülönbség hatására buborékok keletkeznek, melyek nőni kezdenek. Amikor a buborékok akkorára nőnek, hogy már nem képesek több energiát felvenni, hirtelen összeroppannak.

Kavitáció (és UH) alkalmazása a fogyásban:

A kavitáció elvén működnek az ultrahangos kavitációs zsírbontó kozmetikai készülékek is, a velük végzett kezelést hívják ultrahangos zsírbontó vagy kavitációs kezelésnek. A 40 KHz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám – mely a zsírszövetre hat a leginkább, és a többi szövetet és szervet érintetlenül hagyja, nem károsítja – buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Ezek a buborékok azonban csak másodpercek töredékéig vannak jelen, majd összeroskadnak és közben szívó hatást fejtenek ki környezetükre. A zsírsejtek a hirtelen nyomásváltozás következtében szabályszerűen „felrobbannak”, sejthártyájuk felszakad. Tartalmuk a szövetek közé folyik, majd a nyirok és vérkeringéssel a májba kerülnek. A komplex zsírok egyszerű alkotórészeikre bomlanak, és folyékonnyá válnak, végül a bélrendszeren keresztül kiürülnek vagy a vizelettel távozik.
A kezelés időtartama 20 perc! (Kontakt zselé ingyenes, plusz választott hatóanyag feláras)

Radiofrekvenciás kezelés:
Ez a technológia szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást, a kavitálást követően részben a már folyékony zsírokat gyorsabban juttatja a nyirokkeringésbe, részben a fejben lévő elektromágneses hullámok a bőrben elnyelődve annak megfelelő rétegét célzottan melegítik fel, mely többféle folyamatot képes beindítani a bőrben, de alapvetően a kötőszöveti sejtek aktivitását fokozza, ami a bőr feszesítését, a narancsbőr eltüntetését is elősegíti. A kezelés időtartama 20 perc! (Kontakt zselé ingyenes, plusz választott hatóanyag feláras)

A vibrációs tréning:
Ez egy olyan rezgőpad, amely 3 irányban is rezeg. A flabélosnál annyival másabb, hogy 3D-s hatású, és ezáltal a szervezet valamennyi izomrostját megmozgatja. Neked csak annyi a dolgod, hogy felvedd a megfelelő testhelyzetet, attól függően, hogy te mely testtájaidat szeretnéd intenzívebben edzeni. A Hölgyek számára különösen ajánlott a vibrációs tréning, mivel nemcsak a zsírpárnákkal szemben kíméletlen, de a cellulittel is leszámol. Ezzel a módszerrel nemcsak karcsúbb lehet, de feszesebb és fiatalabb is, hiszen szinte valamennyi élettani folyamatot serkenti a szervezetben, és jelentősen megnöveli az életenergiáját. A vibrációs trénert orvosok fejlesztették ki, és a sportolók is előszeretettel használják. Ez a szerkezet rendkívül összetett hatásmechanizmusának hála gyors, dinamikus és robbanékony izomzatot épít.
Használatával minimális erőfeszítéssel maximális eredmény érhető el. Alkalmanként mindössze 10 percet kell szakítani a kezelésre. Az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben.
Másodpercenként 20-60 izom-összehúzódást és elernyedést eredményez, azaz nagyon intenzíven edz. 10 perces vibrációs tréneres edzés izommunka szempontjából egy teljes aerobic órával egyenértékű. Beindítja és serkenti a zsírégetést. Segít a makacs narancsbőr eltűntetésében, fokozza a nyirokkeringést.
Alkalmas öregedési folyamatok lassítására: pl. csontritkulás és öregkori izomleépülés ellen. Kíméli az ízületeket! A tréninghez nem szükséges különösebb felszerelés. Akár utcai ruhában is végezhető.. FONTOS! Zoknit mindenképpen hozzon magával! Higiéniai okok miatt mezítláb illetve cipőben NEM használható! Az eredmény a használatával látványos, gyors és tartós, az edzés pedig mindössze 10 percig tart. A tréning során nemcsak a kilóiból veszít, hanem búcsút mondhat a cellulitnak és a hátfájásnak is. Fejlődik a fizikai erőnlét és az alakja is formásabb lesz.
Az alkalmankénti 10 perces vibráció biztosítja a test kardiovaszkuláris edzését, növeli a pulzust és az anyagcserét, így felgyorsul az emésztés és gyorsabban égnek el a kalóriák (az edzések végeztével is)! A tréner 10 perces használata felér egy edzőtermi kb. 50 perces aktív testedzéssel!

- Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát
- Csökkenti a csontritkulás kialakulását ís.
- Növeli az állóképességet és a vérkeringést
- Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet
- Harmonizálja a hormon szintet
- Csökkenti a kortizol szintet
- Stresszoldó hatású

Többféle kombináció létezik! A teljesség igénye nélkül:
Amit kavitáció-uh és radiofrekvencia után mindenképp javaslunk, az a méreg-és salakanyagok, és a kezelésben felszabadult zsír még gyorsabb nyirokkeringésbe juttatását segíti, pl. a DermaLife infra-gőzkabin, vagy a Flabéloshoz hasonló, de annál gyorsabb 3D-s vibrációs tréner használata, vagy utóbbi kettő együttes igénybevétele. Ezekkel persze megnő a kezelési idő, de a hatékonyság is. (Például a régebbi szalonjainkban kedvelt volt egy kavitációs- radifrekvenciás + derma infrakabinos + vibrotréneres kombinált fogyasztó kezelés! ) Vagy kombinálható a DermaLife nélkül zapper elektromos készülékkel történő méregtelenítéssel, és lépcsőzőgéppel, vibrotréninggel kiegészített alakformálás. Minden kezelésünk ára a megfelelő menüpontban megtalálható.

Alakformáló KOMBINÁCIÓ 1: (Zapperrel)
Ez a kezelés 5 az 1-ben!

Először Önre kapcsolunk egy zapper méregtelenítő eszközt, ami az Önben lévő vírusokat, bacilusokat kiírtja, a szereveztünknek kellő velünk szimbiózisban őket pedig természetesen nem bántja. Olyan frekvencián dolgozik, amelyek csak a káros élőlényektől szabadít minket meg. A készülék feltalálója egy híres biofiziukus dr.nő volt, neki köszönhetjük, hogyha használjuk az eszközt, nem lesz herpesz vírusunk sem pl...Nos, ezzel a karunkon kezdődik a további méregtelenítés alakformálással: a 20 perces kavitáció zsírbontás után 20 perces radiofrekvenciás elvezetés! jön,  majd ráállhat a Vibrációs trénerre, mely 3D-ben mozgatja a testét, és átmozgatja azokat az izmat is, melyeket nem használ talán még edzőteremben sem, és ha maradt még ereje, kedve, jöhet 10 perces lépcsőzőgép, az Ön által kért fokozatban.

KAVI-UH: 20 perc + RF: 20 perc + 3D vibrotréning: 10 perc + Lépcsőzőgép: 10 perc + Zapper!
A kezelések előtt tehát az első percekben felhelyezzük a Zapper méregtelenítő készüléket és így 60 percen át a testhez rögzítve maradva végzi az is a maga dolgát. Kezelési összidő: 60-70-80 perc.
(Kezelőlap aláírás, ellenjavallatok olvasása, vetkőzés/öltözés, közben mosdó)

A Kavitáció-Radiofrekvenciás kezelésről itt, a Zapperről itt, a Vibrotrénerről itt, a Lépcsőzőgépről (step) itt olvashat további részleteket.

FONTOS: Súlyhatár max. 110 Kg (ekkora a kezelőágy és a vibrotréner terhelhetősége), ill. az ellenjavallatokat kérjük, vásárlás előtt nézze át, köszönjük! Ne feledjék, a hatóanyagos készítmények felárasak.
A kombinációs kezeléseknél alkalmazott gépekhez tartozó ÖSSZES! ELLENJAVALLATOT legyenek kedvesek elolvasni, és azoknak megfelelően választani és igényelni a kezeléseket. Itt találhatóak:
Azaz: KAVI-RF, VIBROTRÉNING, ZAPPER ellenjavallatok!

Alakformáló KOMBINÁCIÓ 2: (Dermakabinnal)
Ez a kezelés pedig 4 az 1-ben.

A 20 perces kavitáció zsírbontás után 20 perces radiofrekvenciás elvezetés! jön,  majd ráállhat a Vibrációs trénerre, mely 3D-ben mozgatja a testét, és átmozgatja azokat az izmat is, melyeket nem használ talán még edzőteremben sem, ezt követi egy relaxáló, de egyben méregtelenítő, és alakformáló fekvő DermaLife infrakabin, amely önmagában is sokoldalúságával büszkélkedhet.
Ebben a csomagban nincs a DermaLife-hoz tartozó Body Wrapping, igény esetén kérhető, felárért.

KAVI-UH: 20 perc + RF: 20 perc + 3D vibrotréning: 10 perc + DermaLife fekvő infrakabin: 30 perc
Itt a méregtelenítést az infrakabin végzi. A kezelési összidő itt 80-90-100 perc.
(Kezelőlap aláírás, ellenjavallatok olvasása, vetkőzés/öltözés, közben mosdó)

A Kavitáció-Radiofrekvenciás kezelésről itt, a DermaLife kabinról itt, a Vibrotrénerről itt olvashat további részleteket.

FONTOS: A kabinban keletkező gőz miatt a kezelés alatt lesz izzadás (a gép max. 46 fokig melegíthető, tehát kellemes meleg), ezért váltó fehérneműt, vagy kisebb testet fedő bikinit, ill. ennek letörléséhez kisebb méretű törölközőt legyenek kedvesek hozni magukkal, köszönjük!
Váltó (eldobható) alsónemű nem mindig áll rendelkezésre (500 Ft), törölközőt mindig tudunk adni, de annak díja van. (1.000 Ft)

FONTOS még: Súlyhatár max. 110 Kg (ekkora a kezelőágy és a dermakabin terhelhetősége, ill. itt még fontos lehet a magasság is, mert átlagos magasságig tud csak befeküdni a vendég, kb. 175-180 cm), ill. az ellenjavallatokat kérjük, vásárlás előtt nézze át, köszönjük! Ne feledjék, a hatóanyagos készítmények felárasak.
A kombinációs kezeléseknél alkalmazott gépekhez tartozó ÖSSZES! ELLENJAVALLATOT legyenek kedvesek elolvasni, és azoknak megfelelően választani és igényelni a kezeléseket. Itt találhatóak:
Azaz: KAVI-RF, VIBROTRÉNING, LÉPCSŐZŐGÉP, ZAPPER, és DERMALIFE KABIN ellenjavallatok!

A hatóanyagokról: (Sajnos mindegyik feláras)

a KAVI-RF testkezelő fejekhez a hozzávaló kontakt gél ingyenes, azonban ha a gépnek megfelelő professzionális gélt kér a vendég, a jelenleg használt hot és ice gél (télen hot, nyáron ice) összetevői (5-6 különféle hatóanyag) igen komoly fogyasztó hatással segítik a gépi kezelést, ezek nem szerepelnek az alap kombi csomagokban.

A DermaLife más elven alapuló gép, ide a fenti hatóanyag is, de egyéb fogyasztó krémek is használhatóak, azonban ilyen igény esetén ez már body wrapping- nem teljes, csak részleges testtekercselés a kiválasztott anyaggal (Pl. paprikás- ez igen csípős-, fahéjas- ez allergizálhat-, és az algás, vagy egyéb hasonlóan szenzitív bőrre alkalmas készítmény. Ennek is felára van, plusz ez is egy kezelési forma, arról itt olvashat.

Mindegyik plusz hatóanyag ár a kiválasztott termék típustól függ, ami szintén időnként változó, és amely a beszerzési ár/hely miatt sem, és a vendég bőrétől függően is más-más a termék javaslat, továbbá rendszerint nem állandó beárazású, ezért nem mindig tudjuk az állandó árlistán szerepeltetni.
Használataik előtt az árakról megfelelő tájékoztatást biztosítunk az aktuális hatóanyagainkról.
De ha valaki nem kér plusz hatóanyagot, a gépek akkor is szépen végzik a dolgukat :-)

A hatóanyag árak a választott terméktől függ, mivel nem mindig ugyanazzal a hatóanyaggal dolgozunk pl. egy kombi alakformálás folyamán sem. Sajnos megnőtt a beszerzési áruk is, ezért mi sem tudjuk már alacsony áron biztosítani.

Alakformáló KOMBINÁCIÓ 3: (Vibrotrénerrel)
Ez a kezelés pedig 3 az 1-ben.


A fogyasztó csomagban 20 perces kavitációs-uh-os zsírbontást vehetsz igénybe, melyet követ egy 20 perces radiofrekvenciás elvezetés, majd 10 perces vibrációs tréning.
A fentiekben szó esik a kezelés típusokról, ez a kombináció tehát KAVI-UH: 20 perc + RF: 20 perc + 3D vibrotréning 10 perc A kezelési összidő itt 50-60 perc.
(+ Kezelőlap aláírás, ellenjavallatok olvasása, vetkőzés/öltözés, közben mosdó)


FONTOS: Súlyhatár max. 110 Kg (ekkora az ágy és trénergép terhelhetősége), ill. az ellenjavallatokat kérjük, vásárlás előtt nézze át, köszönjük! Ne feledjék, a hatóanyagos készítmények felárasak.
Ennél a kombinációs kezelésnél alkalmazott gépekhez tartozó ÖSSZES! ELLENJAVALLATOT legyenek kedvesek elolvasni, és azoknak megfelelően választani és igényelni a kezeléseket. Itt találhatóak: Azaz: KAVI-RF, VIBROTRÉNING. Természetesen vannak nem teljesen kizáró okok, ezeket átbeszéljük.

Alakformáló KOMBINÁCIÓ 4: (Dermakabinnal)
Ez a kezelés is 3 az 1-ben.

A 20 perces kavitáció zsírbontás után 20 perces radiofrekvenciás elvezetés! jön, ezt követi egy relaxáló, de egyben méregtelenítő, és alakformáló fekvő DermaLife infrakabin, amely önmagában is sokoldalúságával büszkélkedhet.
Ebben a csomagban nincs a DermaLife-hoz tartozó Body Wrapping, igény esetén kérhető, felárért.

KAVI-UH: 20 perc + RF: 20 perc + DermaLife fekvő infrakabin: 30 perc
Itt a méregtelenítést az infrakabin végzi. A kezelési összidő itt 80-90-100 perc.
(Kezelőlap aláírás, ellenjavallatok olvasása, vetkőzés/öltözés, közben mosdó)

A Kavitáció-Radiofrekvenciás kezelésről itt, a DermaLife kabinról itt olvashat további részleteket.

FONTOS: A kabinban keletkező gőz miatt a kezelés alatt lesz izzadás (a gép max. 46 fokig melegíthető, tehát kellemes meleg), ezért váltó fehérneműt, vagy kisebb testet fedő bikinit, ill. ennek letörléséhez kisebb méretű törölközőt legyenek kedvesek hozni magukkal, köszönjük!
Váltó (eldobható) alsónemű nem mindig áll rendelkezésre (500 Ft), törölközőt mindig tudunk adni, de annak díja van. (1.000 Ft)

FONTOS: Súlyhatár max. 110 Kg (ekkora a kezelőágy és a dermakabin terhelhetősége, ill. itt még fontos lehet a magasság is, mert átlagos magasságig tud csak befeküdni a vendég, kb. 175-180 cm), ill. az ellenjavallatokat kérjük, vásárlás előtt nézze át, köszönjük! Ne feledjék, a hatóanyagos készítmények felárasak.
A kombinációs kezeléseknél alkalmazott gépekhez tartozó ÖSSZES! ELLENJAVALLATOT legyenek kedvesek elolvasni, és azoknak megfelelően választani és igényelni a kezeléseket. Itt találhatóak:
Azaz: KAVI-RF és DERMALIFE KABIN ellenjavallatok!

A hatóanyagokról: (Sajnos mindegyik feláras)

a KAVI-RF testkezelő fejekhez a hozzávaló kontakt gél ingyenes, azonban ha a gépnek megfelelő professzionális gélt kér a vendég, a jelenleg használt hot és ice gél (télen hot, nyáron ice) összetevői (5-6 különféle hatóanyag) igen komoly fogyasztó hatással segítik a gépi kezelést, ezek nem szerepelnek az alap kombi csomagokban.

A DermaLife más elven alapuló gép, ide a fenti hatóanyag is, de egyéb fogyasztó krémek is használhatóak, azonban ilyen igény esetén ez már body wrapping- nem teljes, csak részleges testtekercselés a kiválasztott anyaggal (Pl. paprikás- ez igen csípős-, fahéjas- ez allergizálhat-, és az algás, vagy egyéb hasonlóan szenzitív bőrre alkalmas készítmény. Ennek is felára van, plusz ez is egy kezelési forma, arról itt olvashat.

Mindegyik plusz hatóanyag ár a kiválasztott termék típustól függ, ami szintén időnként változó, és amely a beszerzési ár/hely miatt sem, és a vendég bőrétől függően is más-más a termék javaslat, továbbá rendszerint nem állandó beárazású, ezért nem mindig tudjuk az állandó árlistán szerepeltetni.
Használataik előtt az árakról megfelelő tájékoztatást biztosítunk az aktuális hatóanyagainkról.
De ha valaki nem kér plusz hatóanyagot, a gépek akkor is szépen végzik a dolgukat :-)

A hatóanyag árak a választott terméktől függ, mivel nem mindig ugyanazzal a hatóanyaggal dolgozunk pl. egy kombi alakformálás folyamán sem. Sajnos megnőtt a beszerzési áruk is, ezért mi sem tudjuk már alacsony áron biztosítani.