fractal

nyitólap

A Dolja-Team Kft. vezetőjeként és ezekben kezelőként is, 8 éven át foglalkoztam szépségszalonok működtetésével, Semiramis néven. (Érden és Zuglóban) Eközben és azt követően is, további tudást és gyakorlati tapasztalatokat szereztem, melyek közül több a saját gyógyulásomat is támogatta, és amellyel én is szeretnék másokon is segíteni, akik nyitottak rá. De más területeken is tovább fejlődtem, és a meglévő tudást is igyekeztem fejleszteni. Jómagam a máshol már régebben is használt Dolja névvel folytatom a kezeléseket, (innen a cégnév is, amit 2011-ben alapítottam), és ezért láthatja a kedves vendég az új nevet: Dolja Terapeuta. Most már a vállalkozást támogató férjemmel együtt üzemeltetjük.

Pár éves szüneteltetés után újra nyitunk, csak más arculattal, más helyen, más eszközökkel, régebbi és új kezelésekkel, ugyanakkor továbbra is régi és új vendégeink szolgálatában szeretnénk maradni.
A tervezett nyitás 2024. április 2-a, húsvét után. A javaslatunk, hogy- mivel már most is vannak bejelentkezések ettől az időtől- márciusban is nyugodtan keressenek minket, telefonon, e-maiben. (2024.03.16-25 között nem leszünk elérhetőek), de előtte, utána igen. Ha nem tudjuk felvenni, visszahívjuk.

A Semiramis Szalonokban a klasszikus szolgáltatásaink mellett/alatt már a holisztikus típusú kezeléseket is részben, vagy egészben alkalmaztuk, ezen a téren maradva, sőt, egyre inkább ebbe az irányba tolódva folytatjuk ezt. Ez nem jelenti azt, hogy eltűnik minden régebbi gépi vagy manuális Spa szolgáltatás, ugyanis részben megmaradtak egyes fogyasztó, méregtelenítő test- és a hatóanyagos arckezeléseink, egyes masszázsaink, azonban kiegészültünk újdonságokkal is. A hangsúly a holisztikus irányon van, egyes energetikai terápia alapja, hogy ebben a szellemben kezeljünk.

A holisztikus szemléletmódban történő kezelések lényege, hogy a test, lélek, szellem egységében végezzük ezeket. Azaz nem csak az egyikkel vagy másikkal, hanem ezek egészét figyelembe véve, személyre szabottan, közösen döntünk, milyen módszereket alkalmazzunk, hiszen mindenkinek más-más a problémája, és amely mindenkit másképp érint meg, és a terápiákat a hármas egységre alapozva alkalmazzuk.

A Szexuálpszichológiai Tanácsadás, és Life Coach mint újdonság is, igénybe vehető lesz, továbbá új a Bémer mikrokeringés kezelés is, ill. bővült a szolgáltatás blokkoldó, speciális technikájú masszázsokkal, energetikai tisztításokkal is, klasszikus és spirituális jellegű kezelésekkel. Elérhetővé vált az ún. Fotonterápiás ledmaszk használata arcra és nyakra. Tervezzük még a hullámmasszázsgép beszerzését, mely még jobban felgyorsítja a méreganyagok távozását a szervezetből, de terveinkben szerepel még egy quantum biorezonanciás eszköz megvásárlása is, mely egy átfogó elemzést ad non-invazív módon a pillanatnyi állapotunkról.

Bizonyára látványosan szembetűnő a régebbi vendégeink számára, hogy egyes régebbi megszokott kezeléseinket, pl. LPG-t, lágy csontkovácsolást, klasszikus svéd- vagy hátmasszázst sajnos nem tudjuk nyújtani, azonban bízunk benne, hogy többen kíváncsiak lesznek az újdonságainkra is, és a régi-új vendégeink részéről már ismertebbekre is.

Bejelentkezni, időpontot lefoglalni, ajándék utalványt igényelni, akciókról informálódni, vagy csak bármivel kapcsolatban érdeklődni az Elérhetőség menüpont alatt lehetséges, ahol további információk is rendelkezésre állnak. Amennyiben a telefont nem tudom felvenni, ami többször előfordulhat, mivel magam végzem a kezeléseket, kérem, vagy sms-ben/viberen hagyjon üzenetet, vagy e-mailben írjon rám a telefon számának és az Ön nevének megadásával, és amint lehetőségem van rá, visszahívom!

zen