fractal

3D Vibrotrénergép

Fogyasztás /alakformálás, méregtelenítés, relaxálás

A vibrációs tréning:

Ez egy olyan rezgőpad, amely 3 irányban is rezeg. A flabélosnál annyival másabb, hogy 3D-s hatású, és ezáltal a szervezet valamennyi izomrostját megmozgatja. Neked csak annyi a dolgod, hogy felvedd a megfelelő testhelyzetet, attól függően, hogy te mely testtájaidat szeretnéd intenzívebben edzeni.

A Hölgyek számára különösen ajánlott a vibrációs tréning, mivel nemcsak a zsírpárnákkal szemben kíméletlen, de a cellulittel is leszámol. Ezzel a módszerrel nemcsak karcsúbb lehet, de feszesebb és fiatalabb is, hiszen szinte valamennyi élettani folyamatot serkenti a szervezetben, és jelentősen megnöveli az életenergiáját. 

A vibrációs trénert orvosok fejlesztették ki, és a sportolók is előszeretettel használják. Ez a szerkezet rendkívül összetett hatásmechanizmusának hála gyors, dinamikus és robbanékony izomzatot épít. Használatával minimális erőfeszítéssel maximális eredmény érhető el. Alkalmanként mindössze 10 percet kell szakítani a kezelésre. Az edzett izmok izomrostjainak 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben. Másodpercenként 20-60 izom-összehúzódást és elernyedést eredményez, azaz nagyon intenzíven edz.

10 perces vibrációs tréneres edzés izommunka szempontjából egy teljes aerobic órával egyenértékű. Beindítja és serkenti a zsírégetést. Segít a makacs narancsbőr eltűntetésében, fokozza a nyirokkeringést. Alkalmas öregedési folyamatok lassítására: pl. csontritkulás és öregkori izomleépülés ellen. Kíméli az ízületeket! A tréninghez nem szükséges különösebb felszerelés. Akár utcai ruhában is végezhető.. FONTOS! Zoknit mindenképpen hozzon magával! Higiéniai okok miatt mezítláb illetve cipőben NEM használható!

Az eredmény a használatával látványos, gyors és tartós, az edzés pedig mindössze 10 percig tart. A tréning során nemcsak a kilóiból veszít, hanem búcsút mondhat a cellulitnak és a hátfájásnak is. Fejlődik a fizikai erőnlét és az alakja is formásabb lesz. Az alkalmankénti 10 perces vibráció biztosítja a test kardiovaszkuláris edzését, növeli a pulzust és az anyagcserét, így felgyorsul az emésztés és gyorsabban égnek el a kalóriák (az edzések végeztével is)! A tréner 10 perces használata felér egy edzőtermi kb. 50 perces aktív testedzéssel! - Javítja az izmok terhelhetőségét és rugalmasságát - Csökkenti a csontritkulás kialakulását ís.

- Növeli az állóképességet és a vérkeringést
- Fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet
- Harmonizálja a hormon szintet
- Csökkenti a kortizol szintet
- Stresszoldó hatású

Sajnos a kisebb hely miatt ezt a kezelést csak kiegészítő megoldásnak tudjuk ajánlani, de figyelje akcióinkat, lesz rá mód, hogy időnként egyes eszközeinket ingyenesen kikpróbálhatják, pl. ezt is, ill. lesznek rendkívüli akcióink is, ahol kedvező, vagy időnként normál áron kombi csomagban is hozzájárulhat a vibrotréner segítségével egy hatékonyabb fogyáshoz, edzéshez.

vibrotréner