fractal

Ultrahangos  Arckezelés

Káprázatos Nimfa arckezelés

Az ultrahangos hatóanyag bevitellel mélyebben 1 és 3 cm méter mélyen tudnak a hatóanyagok a bőrbe hatolni. A rezgés hatására nő az anyagcsere és a méreganyagok kiválasztása. A sejtek oxigénellátása növekszik, ami hatással lesz bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében.

Most egy tavaszindító rendkívüli ajánlattal indítanánk, Oxigénes, mikrogyöngyös géles, és egy választott szérumos (aqua-hialuronsavas, kollagénes, stb.) ultrahangos bevitellel egy komplett Nimfának is kijáró kezelést kínálunk, 45-60 percben, melynél a befejező krém egy speciális porból készült maszk, mely egy eredeti ayurvédikus, nagyon régi, mégis bevált megoldás!
Természetesen a kezelés eleje ugyanúgy a szokásos tisztító eljárás, majd tonicos ph semlegesítés, majd ezt a követi az oxigénes, aqua-hialuronsavas, kollagénes NEEM-FA arckezelés, ennek ára most 12.000 Ft helyett 6.000 Ft!NEEM-FA kezelés

Lehet pluszban Kristály (rózsakvarchengert) vagy gépi arcmasszázst, vagy mindkettőt kérni, vagy mielőtt a befejező lépéseket tennénk, azaz a befejező krémezést, igénybe vehető az ún arc- és nyak fotonterápiás maszk is. Ha ezt most ehhez a NEEMFA kezeléshez kéri, azt is féláron tudjuk adni, azaz mindössze 3.000 Ft-ért a 30 perces ledmaszk kezelést, a zárómaszk előtt!
(Ez utóbbi önmagában is serkenti a kollagén működést, de hatóanyagos előkezeléssel és a megfelelő szín kiválasztással együtt még hatékonyabb hatást érhetünk el)

Az arckezelés folyamata:
- Letisztítás minden sminktől, szennyeződéstől (ezért, inkább minél kevesebb smink legyen)
- Gyengéd arcpeeling
- Megfelelő arctonikkal visszaállítjuk az arc ph semlegességét
- Kontakt gél és az oxigénes mikrogyöngyös gél felvitele,
   az aqua-hialuronsavas és kollagénes hatóanyag hozzá adása
- Az ulrahanggal elvégezzük az anyagok bedolgozását
- Felvisszük a speciális energetizáló, hidratáló neem-fa porrból készült maszkot
- Ha kéri a vendég, a befejező krémet nemcsak kézzel visszük fel,
   hanem használhatunk más eszközöket is (mint írtuk, rózsakvarcos henger, gépi arcmasszázs, stb.)
- Befejező krém a vendég bőrének megfelelő hatóanyagú terméket választunk