fractal

Ultrahangos  Arckezelés

Kleopátra luxus arckezelés

Az ultrahangos hatóanyag bevitellel mélyebben 1 és 3 cm méter mélyen tudnak a hatóanyagok a bőrbe hatolni. A rezgés hatására nő az anyagcsere és a méreganyagok kiválasztása. A sejtek oxigénellátása növekszik, ami hatással lesz bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében.

Most egy tavaszindító rendkívüli ajánlattal indítanánk, Mézes! mikrogyöngyös géles, és egy választott szérumos (hialuronsavas, kollagénes, stb.) ultrahangos bevitellel egy komplett Kleopátra kezelést kínálunk, 45-60 percben, melynél a befejező krém egy speciális fejlesztésű, kecsketejes, antiallergén, hidralizáló, selyemproteines megoldás!
(Adam Cosmetics termék) Természetesen a kezelés eleje ugyanúgy a szokásos tisztító eljárás, majd tonicos ph semlegesítés, majd ezt a követi mézes- kecsketejes Kleopátra befejező krémezés, ennek ára most 12.000 Ft.

Kleo
 
KLEOPÁTRA LUXUS ARCKEZELÉS

Lehet pluszban Kristály (rózsakvarchengert) vagy gépi arcmasszázst, vagy mindkettőt kérni, vagy mielőtt a befejező lépéseket tennénk, azaz a befejező krémezést, igénybe vehető az ún arc- és nyak fotonterápiás maszk is. (Ez utóbbi önmagában is serkenti a kollagén működést, de hatóanyagos előkezeléssel és a megfelelő szín kiválasztással együtt még hatékonyabb hatást érhetünk el)

Az arckezelés folyamata:
- Letisztítás minden sminktől, szennyeződéstől (ezért, inkább minél kevesebb smink legyen)
- Megfelelő arctonikkal visszaállítjuk az arc ph semlegességét
- Kontakt gél és a mézes mikrogyöngyös gél felvitele, a hatóanyag együttes kiválasztása
- Az ulrahanggal elvégezzük az anyagok bedolgozását
- Ha kéri a vendég, a befejező krémet nemcsak kézzel visszük fel,
   hanem használhatunk más eszközöket is (mint írtuk, rózsakvarcos henger, gépi arcmasszázs, stb.)
- Befejezezésképpen felvisszük a speciális kecsketejes, selyemproteines, hidratáló krémet