fractal

Ultrahangos  Arckezelés

Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés

Az ultrahangos hatóanyag bevitellel mélyebben 1 és 3 cm méter mélyen tudnak a hatóanyagok a bőrbe hatolni. A rezgés hatására nő az anyagcsere és a méreganyagok kiválasztása. A sejtek oxigénellátása növekszik, ami hatással lesz bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében.

Most egy tavaszindító rendkívüli ajánlattal indítanánk, Argán tartalmú, ránctalanító hatású pakolással, és egy választott szérumos (hialuronsavas, kollagénes, stb.) ultrahangos bevitellel egy komplett Fáraó Nőnek is kijáró kezelést kínálunk, 45-60 percben, melynél a befejezés a már jól bevált 24 karátos aranyból készült gélmaszkkal zárul.

Először bekapcsoljuk az orgonit energetizáló mini piramisunkat, közben már gondoskodtunk a lótuszos aromaterápiás illatról, mely körbelengi a szalont.
Természetesen a kezelés eleje ugyanúgy a szokásos tisztító eljárás, majd tonicos ph semlegesítés, majd ezt a követi az argános ránccsökkentő pakolás, a hialuronsavas vagy kollagénes UH-os arckezelés, ennek ára most 12.000 Ft.Nefertiti kezelés

Lehet pluszban Kristály (rózsakvarchengert) vagy gépi arcmasszázst, vagy mindkettőt kérni, vagy mielőtt a befejező lépéseket tennénk, azaz a befejező krémezést, igénybe vehető az ún arc- és nyak fotonterápiás maszk is. (Ez utóbbi önmagában is serkenti a kollagén működést, de hatóanyagos előkezeléssel és a megfelelő szín kiválasztással együtt még hatékonyabb hatást érhetünk el)
A ledmaszk használata nincs a kezelésben!

Az arckezelés folyamata:
- Letisztítás minden sminktől, szennyeződéstől (ezért, inkább minél kevesebb smink legyen)
- Megfelelő arctonikkal visszaállítjuk az arc ph semlegességét
- Argános pakolás felvitele, a hialuronsavas vagy kollagénes hatóanyag hozzá adása
- Az ulrahanggal elvégezzük az anyagok bedolgozását
- Ezt követően feltesszük az aranyból készült maszkot
- Kérhet a vendég befejező krémet- ez itt ajándék!-
- Ha kér a vendég még befejező krémet: nemcsak kézzel visszük fel,
  hanem használhatunk más eszközöket is (mint írtuk, rózsakvarcos henger, gépi arcmasszázs, stb.)
- Befejező krém a vendég bőrének megfelelő hatóanyagú terméket választunk