fractal

Radiofrekvenciás  Arckezelés

Hatóanyagbevitel radiofrekvenciás ledes fejjel

 A hatóanyagok bevitelének több formája van A legegyszerűbb, amikor este lefekvés után a már szépen letisztított arca valamilyen hidratáló krémet viszunk a bőrünk külső felületére, azaz a külső hámrétegre. Itt is történik hidralizáció, jobb mint a semmi. Aztán vannak, akkik kollagénes-hyaluronsavas kencét használnak. Ez is jó, bár hozzá teszem, bizonyos kor felett, mivel ezek belülről sem termeleődnek olyan jól, és a szervezetbe bevitt táplálék sem mindig elég, ennél rá szoktunk segíteni étrendkiegészítőként vásárolható vagy ilyet, vagy olyat, vagy, amelyik mindkettőt (kollagént és hialuronsavat is, kapcsula vagy por formájában) tartalmazza.

Nos, aztán vannak, akik már célzottan éjszakai krémet, mely szérumot  is tartalmaz használnak, ez valamennyire közelít a tartósabb eredményhez, de a bőr felszínéről felszívódó bármelyik összetevő csak ideig-óráig fejti ki hatását, ezért szoktunk gépi megoldásokhoz fordulni.

Az ultrahangos hatóanyag bevitellel mélyebben 1 és 3 cm méter mélyen tudnak a hatóanyagok a bőrbe hatolni. A rezgés hatására nő az anyagcsere és a méreganyagok kiválasztása. A sejtek oxigénellátása növekszik, ami hatással lesz bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében.

A rádiofrekvencia a megnyúlt kollagénrostok összehúzására összpontosít, miközben nem csapja ki a fehérjéket. Kezeléssorozat esetén beindítja a szervezet természetes kollagéntermelését, a sejtek folyamatos stimulálásával. ugyanúgy a hatóanyagokat, (mint az UH) és persze érdemes a megfelelő szérumok használata mindkét esetben! A szérumoknak nagy a repertoárja és persze függ a bőr "érettségétől", és elég sok mindentől. Amiben mindkettő megoldás megegyezik, az az, hogy kizárólag professzionális gépekhez való anyagokat és szérum esetében is csak orvosi tisztaságúakat használunk!

Gyakorlatilag mindkét kezelésünknél ugyanazt lehet leírni, a módszerek térnek csak el,  kinek kénye kedve szerint az UH, kinek a RF jön be Az előkészítés menete mindkettőnél ugyanaz, minimális eltérések lehetnek, de az főképp a gépekhez használt géleken, anyagokon múlik, ill. a vendég bőrének állapotátótl (Zsíros, száraz, normál, vízhiányos, stb.)

A hatóanyag is a kezelendő bőrtől függ, meyiket alkalmazzuk, ez - ha nem tartalmazzák  már használt anyagok- hozzáadódik az alap kezelés árához. Hialurönsav, kollagén, vitamin, ráncosodást késleltető, argirelin, stb. Azonban vannak olyan prrofesszionális gélek, krémek, melyek nagy mennyiségben tartalmazzák már ezt. Plusz árat csak a plusz ampullás-szérumos használatért kérünk.

Mindkettőnél lehet pluszban Kristály (rózsakvarchengert) vagy gépi arcmasszázst, vagy mindkettőt kérni, vagy mielőtt a befejező lépéseket tennénk, azaz a befejező krémezést, igénybe vehető az ún arc- és nyak fotonterápiás maszk is.
 (Ez önmagában is serkenti a kollagén működést, de hatóanyaggal és a megfelelő szín kiválasztással együtt még hatékonyabb hatást érhetünk el)

Az arckezelés folyamata:
- Letisztítás minden sminktől, szennyeződéstől (ezért, inkább minél kevesebb smink legyen)
- Megfelelő arctonikkal visszaállítjuk az arc ph semlegességét
- Géptől függően kontakt gél felvitele, a hatóanyag együttes kiválasztása
- A választott géppel és megbeszélt hatóanyaggal elvégezzük az anyagok bedolgozását
- Befejezezésképpen egy a vendég bőrének megfelelő nyugtató krémet viszünk fel

Ledes RF-es megjegyzés: itt lehetőség van a ledes fejnél szín beállítására is, attól függ, melyik megoldásra törekszik a vendég. A színeknek is van ugyanis katalizátor jellegű hatásuk, amelyeket a ledmaszknál részletesebben kifejtünk. Az UH-al szemben a RF-nél az előny a ledhasználat, azonban míg az uh-ot nem érzi a vendég, a RF-et 1-2 vendég érzi, kis csipkelődő hatása van, de nem fájdalmas!

tisztítás
Arckezelés előtti tisztítás
rf
Radiofrekvenciás ledes kezelés