fractal

energetikai blokkoldások

Ez egy összefoglaló elnevezés ugyan, de mindegyik kezelésünk más - más módszerrel történik, és az előzetes mini konzultáció is néha elég arra, hogy felmérjük, amennyiben beavat a vendég a bizalmába, hogy melyik megoldás lehet a legjobb a számára. Mindegyiknél hihetetlen sok energia jelenik meg. Ezért minden vendégem után speciális tértisztítástást végzek el, ne maradjon negatív energia a helységben.

Egyes kezelések neveiben néha ott a masszázs szó is, de ezek mindegyike nagyészt ruhában történik - egy-kettőnél csak a lábakat kérjük szabaddá tenni-, tehát a klasszikus (olajos) masszázs technikáját így ne keressük bennük. A közös mindegyikben a blokkok részben vagy egészben megszüntetése, de ennek sikeressége természetesen egyéntől, és a mélyebben meghúzódó vagy akár transzgenerációs problémáktól is függhetnek.

Ha nem tudja valaki a problémájának hátterét, vagy nem szeretné elárulni élete részleteit, akkor pl. a metamorf masszázs a legsikeresebb megoldás, mert ott a letapadt tudatalatti sémák akaratlanul is a felszínre kerülnek testi szinten, és ezeket a megfelelő módszerekkel "eltávolítjuk", anélkül, hogy bármiről beszélnie kellene a vendégnek.

Szeretet - masszázs:
Mindannyian ki vagyunk éhezve a szeretetre, az érintésre, csak mivel nagyon urbanizálódtunk, ezt sok esetben, egy kézfogás helyetti ölelést, félre értik. És bármennyire is nehezemre esik, de ezt- pedig tudom, férfiaknak is szükségük volna ilyen pillanatokra- de ezt a típust kizárólag csak gyermekeken és hölgyeken van lehetőségem elvégezni.

A Dzsúna bioenergetikai kezelés az aurában elhelyezkedő asztráltest éteri részében történik, melyben látható/tapintható a fizikai test kivetülése. Itt ebben a zónában dolgozunk, egyáltalán nem érünk a vendéghez kézzel. Kiszedjük a problémás "részeket" majd (mint a metamorfnál is egyébként), visszatöltjük pozitív jótékony energiákkal. Amire még szuper, hogy transzgenerációs oldásra is jó lehet, ha többed íziglen van elakadás valamelyik régi felmenőinknél.

Rendszerint mindegyik blokkoldást célszerű többször megismételni, amennyiben az ideje és lehetőségei ezt engedik. Szoktam plusz ajándékként feltöltő csakraharmonizációt is alkalmazni, ez is kiegyensúlyozhatja a vendég állapotát

A Ringató masszázs másik neve Lélekmasszázs, sokan összekeverik azzal, hogy szó szerint a lélekhez férünk hozzá, természetesen ilyesmiről szó sincs. Ez egy ringató- rázó masszázs, ellazító technikával, és nincs köze semmilyen pszichológiai jellegű kezeléshez, amely nem a mi tevékenységi körünk. Temészetesen ha a vendégnek  nem a ringató masszázs a megfelelő megoldás, igyekszem megfelelő szakembert javasolni.

A Quantum érintés már egy kissé eltér a többitől, ennél alkalmazom a kézrátétet is. Magam, de sokan mások is ennek a segtségével lettek jobban, vagy gyógyultak meg..A kezelés során én csak egy közvetítő vagyok, energiát igyekszem átadni a Vendégnek, és tudok némely esetben segíteni a szervezet öngyógyító képességének beindításában. Azonban ne felejtsük el, hogy a gyógyulásba vetett hitünkre is szükségünk van.

Bár kérek külső energiát is, azért ez egy nehéz kezelés, és bizony a sikeressége sem mindig csak rajtam múlik, vagy nem azonnali. Vannak átmeneti de tompa fájdalmak néha kezelés után, amikor rendeződnek a sejtek, szervek, szövetek...És persze sajnos van, amikor már ez a megoldás sem tud segíteni.

Megjegyzés:

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, kristályok, energetizált eszközök, és az érintésmentes, vagy érintéssel történő spirituális blokkoldások nem gyógyászati megoldások, így ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.
A megfelelő orvosi ellátás mellett azonban nyugodtan használhatóak a honlapunkon található kezelések, de ezek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, terápiát.
A honlapra a leírtak a tradícionális szakirodalom és saját tapasztalatok alapján kerültek fel, mivel sok személynek segítettek már a kezeléseink.

energia