fractal

Szeretet masszázs

A szeretet gyógyít
- azt, aki adja, és azt, aki kapja, egyaránt.”
Karl Augustus Menninger

A világon évezredek óta gyógyítják az embereket, a gyerekeket, vigasztalják az elesetteket kedvességgel és finom, gyengéd érintéssekkel. Az emberi érintés, simítás az egyik legősibb feszültségoldó, nyugtató, fájdalomcsillapító mozdulatunk.

Biztosan emlékeztek, akik kisgyermeket neveltetek, hogyha éjszaka sírt vagy hasfájása volt a babának, vagy bármilyen sérülése keletkezett akkor az ölelés, dédelgetés, ringatás, megnyugtató szavak többet jelentettek bárminél. Pillanatok alatt a gyerek megnyugodott és elindította a saját öngyógyító mechanizmusait is. De nagyon fontos volt számára a másik lélektől, adott esetben a szülőtől a megerősítő támogatás.

Most felnőttként mi sem működünk sokkal különbül, mint a kisgyerekek. Nekünk ugyanúgy szükségünk van a megerősítésekre, együttérzésre, szeretetre, törődésre. Mi ugyanúgy igényelnénk a dédelgetést csak már ritkán, vagy soha nem kapjuk meg. A bennünk lévő gyerek mindig ott szunnyad a háttérben és várja a törődést pontosan ugyanúgy, mint sok-sok évvel ezelőtt.

A szeretetmasszázs ezt igyekszik pótolni. Hat a lélekre és a testre egyaránt. A kezelő a tenyerén keresztül rengeteg rezgést és bioenergiát át tud adni. Ezek a finom rezgések eljutnak a test minden pontjához. A mindennapi stressz, a bennünk fellépő félelmek és az elfojtott érzelmek energiablokkokat hoznak létre a szervezetünkben.

Ezeket, az energiablokkokat kell feloldani, a szeretetmasszázs nagyon alkalmas erre. Mindazt az érzést nagyon nehéz leírni, amit ez a masszázs ad, inkább át kell élni. Mindegyik masszázstechnikánál nagyon fontos az empátia, a szeretet átadása, de talán a szeretetmasszázs esetében a legkiemelkedőbb Ennél a gyógymódnál nagyon fontos, hogy a masszőr és kliense között egyfajta harmónia kialakuljon. Az egész kezelés az érzelmi testen történik. Ez az intuitív energiamunka elérheti a tudatalatti rendezését, a test-lélek-szellem összhangjának, egyensúlyának megteremtését és a gondolatok érzésekhez vezetését.

A masszázs során az egész testben, a finom és gyengéd ujjbeggyel, tenyérrel és alkarral történő érintések által, különleges rezgést váltunk ki, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A kezelés hatására már néhány pillanat alatt a kezelt személy mély ellazulást él át, sok érzelem a felszínre törhet, így készen áll majd az elengedésre. A bizalom, elfogadás, és feltétel nélküli szeretet állapotában gyógyul, töltődik, ezzel fokozva a felfrissülés és a relaxált állapot megtalálását.

Minden kezelés egy kisebb csoda, minden kezelés egyedi és különleges. Pont az történik, amire a kliens készen áll, annyi, és olyan minőségű energia érkezik hozzá, amit be tud fogadni. Már egy alkalom is hatásos, de néhány kezelés után az a tapasztalat, hogy az elfojtott lelki problémák, a stressz és a félelmek okozta energia blokkok megszűnnek, egyre nyitottabb, bátrabb, kedvesebb és szeretetteljesebb lesz a hétköznapokban. Akár a betegségek, testi panaszok és teljesen elmúlhatnak, hiszen a kezelés holisztikus, így hat minden síkon. Új utak nyílnak meg iskolai, munkahelyi vagy családi nézeteltérések megoldására.

A kezelések során kialakult jó közérzet, önbizalom és könnyedség érzése sokáig érezhető. A vendég életkedve visszatér és megerősödik. Újra felfedezi az ősi bizalom, a szeretet és megértés érzését.

Szeretetmasszázs elméleti háttere
Az emberi test energia rendszere: A test energiához jutása csak részben múlik a táplálékon. A táplálékon keresztül a test energiaellátásának csak kb. 30 %-a biztosított. A többi energiát a test az úgynevezett energiatesten keresztül veszi fel. Az energia test összetett, „nem látható”, „nem tapintható” legalábbis fizikai érzékszervvel nem.

Kedves Vendégeink, Vendégeim! Ezt a típusú masszázst csak gyermekeknek és hölgyeknek áll módomban biztosítani. Tudom, sok férfi is igényelné a szeretetet, az érintést, de mivel rendelkezem párkapcsolati tanácsadással, sőt, kétféle megoldással is, ezért őket arra fogom invitálni ilyesmi igény esetén, hogy ezt az igényelt érintést a kedvesétől kapja meg, és ne egy masszőrtől...

szeretet