fractal

Stim  plus  II. készülék

Elektro-akupunktúrás kezelés készülékkel

A masszázsainknál, vagy hirtelen megjelenő fájdalmainknál használtuk ezt az aránylag kis méretű eszközt, de mérete nem tükrözi a tudását. Meridián pontokat stimulál, és ott fejt ki erőtelejesen a hatását.

A készülék működése

A készüléket két üzemmód – KERESŐ vagy STIMULÁLÓ egyikében mûködik.
KERESŐ üzemmódban a Készülék egy elektromos impulzus segítségével megméri a test ellenállását, amelynek nagyságát különbözô magasságú csipogó hanggal jelzi. Minél gyengébb az ellenállás, annál nagyobb a hangmagasság. Ily módon könnyen fellelhetôk az akupunktúrás pontok, mivel ezeknél a pontoknál gyenge a test ellenállása. STIMULÁLÓ üzemmódban a felkutatott pontok stimulálása történik elektromos impulzussal, szabályozható időtartamig és intenzitással.

Hatásmechanizmus

A készülék egy kettős funkciójú elektrobiológiai készülék, amely megkeresi és stimulálja a fontos akupunktúrás pontokat. Ezeket az akupunktúrás pontokat a test többi részéhez képest alacsony ellenállás jellemzi, ill. az a képesség, hogy a stimulálásukkal hatást fejtenek ki a test különböző belso szerveire. A készülék működése során javítja a vérkeringést, melynek eredményeképpen növeli a test vitalitását,csökkenti a fájdalmakat és gyorsítja a gyógyulást. A stimuláló impulzusnak egy egyedülálló frekvenciája van. Az intenzitás, amelyet a felhasználó szabályoz, elérheti azt a nagyságot, amely lehetővé teszi a test hatékony stimulálását szinte bármilyen körülmény között.

Figyelem!: Azok, akiknek szervezetében szívritmusszabályzó, ill. bármilyen elektromos készülék van beépítve, nem használhatják ezt az eszközt!!!

Más ellenjavallatról nem igazán tudunk, ami befolyásolná az eszköz használatát.

Amennyiben úgy gondolja, iktassuk be valamelyik kezelésünk közé, úgy kérjük, ezt legyen kedves, időben jelezze, ennek is van 15-20-30 perces hatóidejű kezelési ideje, problémától, egyebektől függően. Önálló megoldásként ezt sem tudjuk biztosítani, ez is hatékonyabb kiegészítő megoldásként!

zapper