fractal

Alakformálás kavitációval

Kavitáció-UH + Radiofrekvenciás kezelés

A kavitáció szó eredeti jelentése: üregesedés. A kavitáció fogalma egy ismert fizikai jelenséget takar: amikor nagy intenzitású rezgést vezetünk egy folyadékba, változó nyomású ciklusok jönnek létre, a nyomáskülönbség hatására buborékok keletkeznek, melyek nőni kezdenek. Amikor a buborékok akkorára nőnek, hogy már nem képesek több energiát felvenni, hirtelen összeroppannak.

Kavitáció (és UH) alkalmazása a fogyásban:

A kavitáció elvén működnek az ultrahangos kavitációs zsírbontó kozmetikai készülékek is, a velük végzett kezelést hívják ultrahangos zsírbontó vagy kavitációs kezelésnek. A 40 KHz frekvenciájú fókuszált ultrahanghullám – mely a zsírszövetre hat a leginkább, és a többi szövetet és szervet érintetlenül hagyja, nem károsítja – buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Ezek a buborékok azonban csak másodpercek töredékéig vannak jelen, majd összeroskadnak és közben szívó hatást fejtenek ki környezetükre. A zsírsejtek a hirtelen nyomásváltozás következtében szabályszerűen „felrobbannak”, sejthártyájuk felszakad. Tartalmuk a szövetek közé folyik, majd a nyirok és vérkeringéssel a májba kerülnek. A komplex zsírok egyszerű alkotórészeikre bomlanak, és folyékonnyá válnak, végül a bélrendszeren keresztül kiürülnek vagy a vizelettel távozik.


 Kavitációs folyamat

Radiofrekvenciás kezelés:
Ez a technológia szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást, a kavitálást követően részben a már folyékony zsírokat gyorsabban juttatja a nyirokkeringésbe, részben a fejben lévő elektromágneses hullámok a bőrben elnyelődve annak megfelelő rétegét célzottan melegítik fel, mely többféle folyamatot képes beindítani a bőrben, de alapvetően a kötőszöveti sejtek aktivitását fokozza, ami a bőr feszesítését, a narancsbőr eltüntetését is elősegíti.

A mi gépeink egyike rendelkezik kavitációs-uh-os fejjel, és radiofrekvenciás fejjel is, ezek a testkezelést segítik, és akkor fejtik ki jól a hatásukat, ha min. 2 cm mélységben érzékelnek zsírpárnát. Tehát ez konkrétan a zsírpárnákat célozza meg, és ez nem az ún. kötőszöveti alakformálás (mint az LPG, vagy az újabb keletű HIFU). Fontos elmondani, hogy mindegy, melyik gépi kezelést veszi igénybe egy vendég (akár régebbi, akár új típusúakat), ha a régi egészségtelen módot folytatja, és ettől várja a csodát, azt egyik géptől sem fogja megkapni, mert nekünk magunknak is oda kell figyelni az étkezésre, folyadék- bevitelre, és bár időnként lehet kiadósabbat vacsorázni, de azért ne minden nap körömpörkölt, vagy disznótoros legyen az esti étkezés :-)

Mi úgy tartjuk hatásosnak ezt a típusú fogyasztó kezelést, ha mindkét fejjel 20-20 percet dolgozunk egy adott területen. A siker azon is múlik, hogy hány alkalmat szán rá valaki, ugyanis a 3 alkalmas bérlet éppen csak beindítja a gyorsabb anyagcserét, viszont az 5 vagy annál több alkalmas bérlet annál hatékonyabb lehet. Persze ez is egyén, adottság, és esetleg hormonprobléma kérdése is.

Hogy pontosan eldönthessük, hogy vendégünk számára alkalmas -e ez a kezelés, egy rövidebb, ingyenes konzultációra lehetőség van (kb. 10 perc), - ha hosszabb tanácsadásra volna szükség, tehát kb. 30 perc, annak az árlistában megtalálható díja van- illetve (ingyen) beavatjuk, milyen kiegészítő javaslataink vannak még, vagy mit ajánlunk helyette..

Amit kavitáció után mindenképp javaslunk, az a méreg-és salakanyagok, és a kezelésben felszabadult zsír még gyorsabb nyirokkeringésbe juttatását segíti, pl. a DermaLife infra-gőzkabin, vagy a Flabéloshoz hasonló, de annál gyorsabb 3D-s vibrációs tréner használata, vagy utóbbi kettő együttes igénybevétele. Ezekkel persze megnő a kezelési idő, de a hatékonyság is. (Például a régebbi szalonjainkban kedvelt volt egy kavitációs- radifrekvenciás + derma infrakabinos + vibrotréneres kombinált fogyasztó kezelés! ) Minden kezelésünk ára a megfelelő menüpontban megtalálható.

A kavitáció és a rádiofrekvencia ELLENJAVALLATAIT kérjük Önöket, feltétlen olvassák el! Köszönjük!


Kavitációs gép (a 2 külső fej a testkezelő)