fractal

Metamorf blokkoldó masszázs

A metamorf görög eredetű szó. Jelentése: átváltozás, átalakulás. A méta előtagot a hétköznapi, megfogható dolgok nem megfogható, nem anyagi megközelítésénél használják. A morf szórész a morfológia szóból ered, ami szervezettséget, szervezetet, struktúrát jelent.

Metamorf masszázs: egy blokkoldó technika, a mindennapi „megfogható” élet rendszerének átalakítása kézi beavatkozáson keresztül, a masszázsok speciális esete, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz változást, javulást. Egyszerű, szelíd módszer, növeli a tudatosságot, gyógyulást hoz, hozzájárul lelki fejlődéshez.

Nem igazi értelemben vett masszázs. Lábfejen, a kézen, a koponyán, arcon végrehajtott nagyon finom érintések - melyekkel energetikai hatást képes létrehozni.
Jelképe a pillangó átalakulása, pete-, hernyó-, báb- és a csodálatos pillangó.

Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek különböző impulzusokat az idegrendszerbe illetve a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom, ide kerül, és itt raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást. Bizonyos terültek energiahiányosak lesznek, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. A szívcsakrában lerakódott problémákat iktatjuk ki, majd a kezelt területeket feltöltjük pozitív energiával. A teljes kezelés végén én még elvégzem a csakraharmonizálást, így  teljes a kezelés.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia hullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes és nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár gyerekeken is. A metamorf masszázs segít mind a három síkon (múlt, jelen, jövő) feloldani a problémákat.
- Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni kialakult lelki blokkok oldásában.
- Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, a nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz.
- Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Kedvezően hat: gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségekre, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe, emésztési gondokra, ízületi problémákra, idegbecsípődésekre, csont-, és fog problémákra, hajhullásra, torok-, és fülfájásra.

A metamorf masszázs működése:
A metamorf masszázs működése egy mechanikus úton előidézett energetikai hatásokon alapul, tehát nem igényel orvosi tudást, sem avatást, de még a páciens konkrét problémáit sem kell a kezelőnek ismernie. A kezelő „csak” mint egy katalizátor van jelen, elindítva a páciens öngyógyító mechanizmusait. A módszer rendkívül egyszerű. A lábakon, a kezeken és a fejen történik a kezelés speciális érintési módokkal.
Ennél a kezelésnél is szoktuk kérni a lábak szabaddá tételét (zokni levételét)
Használata teljesen automatikus és veszélytelen. Bárkin lehet alkalmazni, legyen az kisgyermek vagy aggastyán. Egészségügyi állapotától függetlenül, nem ütközik semmi másféle kezelési móddal, (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, akupunktúra, energetikai kezelések, stb.) sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet ezeknek.

metamorf