fractal

Dermalife Infra  - és gőzkabin

Fogyasztás /alakformálás, méregtelenítés, relaxálás

Igen, aki nem ismeri a gépet, annak ez fetűnő lehet, de 2 ilyen géppel, 2 szalonban sok siker értünk el ezeken a területeken. Ki mire óhajtja használni, működik.. Csak nem sima infraszauna, hanem fekvő.
 
Mi is ez a gép?
Egy hihetetlenül sokoldalú GŐZ-INFRA kapszula, mely segítségével exkluzív kezeléseket és kiemelkedő eredményeket biztosíthatunk vendégeink számára.
Célja: az egészség fejlesztése a víz gyógyhatásai és egy átfogó, holisztikus életstílus által, mely csökkenti a stresszt, növeli a belső egyensúlyt, és a jó közérzetet.

Sybaritic Dermalife: Világszabadalommal védett rendszer E készülék egy plasztikai sebész és egy mérnök ötlete, melynek többek között egyes funkciói biztosítják a gőz és az infravörös hő egyidejű alkalmazását, ez az innovációs áttörő gyógyító találmány a hydrofusion, hydrofúzió. Eme kombináció tisztítja, méregteleníti a szervezetet, erősíti védekezési mechanizmusát, továbbá karcsúsító és intenzív bőrtápláló hatása is elismert.

A test, lélek, szellem együttes bevonásával tisztítja, erősíti a szervezetet, hidratálja a testet, kényezteti a lelket csodálatos spa környezetben.

Mi is ez a gép egyszerűbben megfogalmazva?
Egyszerűen és röviden tehát: arc- és testápolást, fogyást, relaxálást, infraszaunázást, szín - és aromaterápiát, vibrációs masszázst kínál, akár egyszerre is, ha befekszünk.

Alkalmazása:
Önállóan, méregtelenítésre is kiváló, közben relxálhatunk is, de pl. kavitációval kombinálva hatékonyabbá tudja tenni fogyasztó kezeléseinket is, találhatók ilyen ún. kombinált megoldások a honlapon.

Body wrapping:
Kérhető befekvés előtt bizonyos testrészekre tekercselés is, ezekről bővebben itt, a body wrapping alatt olvashat. (Feláras ez a plusz kezelés!)

Tudnivalók:

Kérünk minden kedves vendéget, váltó fehérneműt, törölközőt hozzon magával. Vannak papucsaink, de javasoljuk, azt is tegyék be, és mindenképp a kezelés kiválasztása előtt olvassák át az itt található Ellenjavallatokat is! Ha azok közül bármelyik fenn áll, a kabin használatot nem áll módunkban biztosítani! A kezelőágy és a gép terhelhetősége 110 kg max. kb.

A kezelés ideje 30 perc, választható beállításokkal, saját, vagy általunk biztosított zenével.

FONTOS: A kabinban keletkező gőz miatt a kezelés alatt lesz izzadás (a gép max. 46 fokig melegíthető, tehát kellemes meleg), ezért váltó fehérneműt, vagy kisebb testet fedő bikinit, ill. ennek letörléséhez kisebb méretű törölközőt legyenek kedvesek hozni magukkal, köszönjük!
Váltó (eldobható) alsónemű nem mindig áll rendelkezésre (500 Ft), törölközőt mindig tudunk adni, de annak díja van. (1.000 Ft)

Amennyiben még részletesebben ismerkedne meg a rész funkcióival:
(a linkek alatt a javallatok és a jótékony hatásai olvashatóak)

Infraszauna dermalife
Aromaterápia
Színterápia 
Vibrációs masszázs
Gőzterápia
Hydrofusion
Relaxáció
Fogyasztás