fractal

Dermalife Infra  - és gőzkabin

Fogyasztás /alakformálás, méregtelenítés, relaxálás

Igen, aki nem ismeri a gépet, annak ez fetűnő lehet, de 2 ilyen géppel, 2 szalonban sok siker értünk el ezeken a területeken. Ki mire óhajtja használni, működik.. Csak nem sima infraszauna, hanem fekvő.
 
Mi is ez a gép?
Egy hihetetlenül sokoldalú GŐZ-INFRA kapszula, mely segítségével exkluzív kezeléseket és kiemelkedő eredményeket biztosíthatunk vendégeink számára.
Célja: az egészség fejlesztése a víz gyógyhatásai és egy átfogó, holisztikus életstílus által, mely csökkenti a stresszt, növeli a belső egyensúlyt, és a jó közérzetet.

Sybaritic Dermalife: Világszabadalommal védett rendszer E készülék egy plasztikai sebész és egy mérnök ötlete, melynek többek között egyes funkciói biztosítják a gőz és az infravörös hő egyidejű alkalmazását, ez az innovációs áttörő gyógyító találmány a hydrofusion, hydrofúzió. Eme kombináció tisztítja, méregteleníti a szervezetet, erősíti védekezési mechanizmusát, továbbá karcsúsító és intenzív bőrtápláló hatása is elismert.

A test, lélek, szellem együttes bevonásával tisztítja, erősíti a szervezetet, hidratálja a testet, kényezteti a lelket csodálatos spa környezetben.

Mi is ez a gép egyszerűbben megfogalmazva?
Egyszerűen és röviden tehát: arc- és testápolást, fogyást, relaxálást, infraszaunázást, szín - és aromaterápiát, vibrációs masszázst kínál, akár egyszerre is, ha befekszünk.

Alkalmazása:
Önállóan, méregtelenítésre is kiváló, közben relxálhatunk is, de pl. kavitációval kombinálva hatékonyabbá tudja tenni fogyasztó kezeléseinket is, találhatók ilyen ún. kombinált megoldások a honlapon.

Body wrapping:
Kérhető befekvés előtt bizonyos testrészekre tekercselés is, ezekről bővebben itt, a body wrapping alatt olvashat. (Feláras ez a plusz kezelés!)

Tudnivalók:

Kérünk minden kedves vendéget, váltó fehérneműt, törölközőt hozzon magával. Vannak papucsaink, de javasoljuk, azt is tegyék be, és mindenképp a kezelés kiválasztása előtt olvassák át az itt található Ellenjavallatokat is! Ha azok közül bármelyik fenn áll, a kabin használatot nem áll módunkban biztosítani!

A kezelés ideje 30 perc, választható beállításokkal, saját, vagy általunk biztosított zenével.

Amennyiben még részletesebben ismerkedne meg a rész funkcióival:
(a linkek alatt a javallatok és a jótékony hatásai olvashatóak)

Infraszauna dermalife
Aromaterápia
Színterápia 
Vibrációs masszázs
Gőzterápia
Hydrofusion
Relaxáció
Fogyasztás