fractal

masszázs típusaink

Lávaköves masszázs:
 
A lávaköves masszázs forró, vulkáni eredetű kövekkel történik, amelyek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. A sima, lapos 50-60 fokos hőmérsékletű kövekkel a testfelület megfelelelő pontjain segítjük az energia-áramlást, melyek feloldják az izmok feszültségét és merevségét, oldják a blokkokat. A lávaköves masszázs célja elsősorban a relaxálás, a vitalitás fokozása, a test és a lélek harmonizálása, valamint a stresszoldás

MIT KELL TUDNI A LÁVAKÖVES MASSZÁZSRÓL?

A lávakő masszázs eredete több, mint 3 évezredre nyúlik vissza. Az amerikai indiánok, az ókori kínai és indiai gyógyítók, de még az ősmagyar sámánok is használták a felmelegített fekete obszidián lávaköveket (bazaltköveket) kezeléseiknél. Modernkori világunkkal először az 1990-es évek elején ismertette meg ezen kavicsokat egy amerikai masszázsterapeuta, nevezetesen Mary Nelson-Hannigan. A lávaköves masszázs segít megelőzni a betegségek kialakulását, valamint javítja a szellemi és fizikális közérzetet. A kezelés a svéd masszázs egyik variációjaként fogható fel, amely során azonban a masszőr a forró köveket alkalmaz a kezei helyett a test szöveteinek ellazítására.

A meghatározott pontokra helyezve megnyitják az energiacsatornákat, így a nehezebben elérhető szöveteket is elérhetők. Ami a kövek hőmérsékletét illeti, a terapeuta a meleg mellett langyos és hideg lávaköveket is használ. A gyógyító köveknek kisugárzásuk van, és a rezgései energiát bocsájtanak ki – ezek több módon befolyásolják a testet és a lelket. A vendég úgy nyeri vissza testének rugalmasságát, hogy közben a lelke egy meditatív állapotba kerül, amelynek köszönhetően csodálatos változások tapasztalhatók. A lávaköves masszázs amellett, hogy növeli az energiaáramlást, méregtelenít és enyhíti az álmatlanságot, rendkívül jót tesz a bőrnek is. A kezeléshez használt olajok ugyanis a magas hő hatására könnyebben le tudnak jutni a bőr mélyebb rétegjeibe is.

+ Csakraharmonizáció
A kezelés közben , pontosabban a vége felé történik. A vendég először hason fekve élvezi a kövek jótékony hatását, ezekkel mi masszírozunk is! majd amikor megfordul, és a test elülső részének kezelése következik, használunk kristályokat is a testen, már ezek önmagában is harmozálják a testet, a csakrákat, próbálnak a vendégünk sejtjei a csakrákhoz trtozó rezgésszintet elérni...Közben tovább masszírozzuk gyengéden a lábakat, karokat a meleg/forró bazaltkövekkel. Vannak ún. kisebb lábujj köveink, ezeket a lábujjak közé tesszük, ezzel is egyfajta relaxációt igyekszünk nyújtani Amikor az utolsó befejező mozdulatok megtörténtek, akkor tisztításra helyezzük ezeket a köveket, hiszen az adott egyén energetikai lenyomata mindegyiken ott maradt Én befejezésképpen, mert a jól működő csakraterápiát elengedhetetlennek tartom ilyen műveleteknél- a csakratarápiáról itt olvashatsz- elvégzek egy teljes csaraharmonizációt, bár már ilyenkor a kristályok a javába már besegítettek.

Megjegyzés:

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, kristályok, energetizált eszközök, és az érintésmentes, vagy érintéssel történő spirituális blokkoldások nem gyógyászati megoldások, így ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.
A megfelelő orvosi ellátás mellett azonban nyugodtan használhatóak a honlapunkon található kezelések, de ezek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, terápiát.
A honlapra a leírtak a tradícionális szakirodalom és saját tapasztalatok alapján kerültek fel, mivel sok személynek segítettek már a kezeléseink.

LÁVAKÖVES MASSZÁS HATÁSA: MILYEN ELŐNYEI VANNAK?
- Serkenti a vérkeringést
- Segít az izmok ellazulásában, a fájdalmakat és oldja az izommerevséget
- Gyorsítja az anyagcserét
- Jótékony hatással van a nyirokkeringésre
- Stresszoldó hatású
- Segíti a méregtelenítést
- Hozzájárul a test megfelelő energiaáramlásához
- Jótékony hatással van az idegrendszerre
- Gyorsítja a sérülések gyógyulását
- Enyhíti a menstruációs görcsöket

ELLENJAVALLATOK

csakra