fractal

Testkezelések

Fogyasztó /alakformáló, méregtelenítő relaxáló,
és kiegészítő kezelések

A kavitációról, vagy radiofrekvenciás fogyasztást mi is használtuk a Semiramis szalonjainkban, és továbbra is működnek ezek a kezelések, amennyiben a vendég is együtt "dolgozik" velünk a sikerért, illetve a vendégnek is ez a legalkalmasabb módszer a meglévő lehetőségeink közül:

Szintén nem újdonság a fekvő infra - és gőzkabin, ami egyaránt méregtelenít, fogyaszt, és relaxál:

Ismerik sokan a Flabélos méltó utódját, bár sok típusa létezik, mi a 3D vibrotrénert szerettük és használtuk, a szalonjainkban önállóan is, de ez utóbbit jelenleg csak más kezelésekkel kombinálva, kiegészítőként tudjuk biztosítani.

A fenti 3 kombinációját 8 éven át 2 különböző szalonomban nagyon sokan használták, elsősorban bérletekben, többségében sikeresen :-) Ennek a kombónak, de az első kettőnek (Kavi-UH és DramLife) az ára is szerepel az árlistában. Ha először jár nálunk, kérjük, tájékozódjon az akció menüpont alatt, ezt a formát is egy alkalommal kedvező áron kipróbálhatja. Illetve érdemes a kuponos oldalakat is figyelni, ott is fogjuk egyiket, másikat, vagy mindegyiket akciózni.

Látható az ún. lépcsözögép is, nos erre önállóan szintén nem lehet bérletet váltani, de bármilyen bérlet vagy kezelés vásárlásakor ingyen használható - ajándékként. (Ha előre ennek az idejjét is bele tudjuk kalkulálni az időpontba)

Szintén szerepel a zapper gépünk ismét, ezt azonban csak olyan kezelések esetén tudjuk feltenni - pl. egyes masszázsoknál, vagy egyéb kombinált, de kb. 60 perces típusúaknál, ugyanis a készülék lényege, hogy teljes egészében végig menjen minden beállításán, és az 60 perc. Az oldalán részletesen lehet róla olvasni.

Végül, de nem utolsó sorban, mivel régebben már szintén bevált, újból elővettük a Stim plus elektro-akupunktúrás tollunkat, mert egyes fáfdalmas pontok stimulálásával csökkenthetők egyes betegségeknek nemcsak tünetei, olykor kiváltó okai is. Szintén kiegészítő kezelésként javaslom, előre megbeszéltek alapján, és előre megbeszélt területeken és az annak megfelelő idővel hosszabítjuk meg a már meglévő kezelést. Meridián pontokat stimulálunk, de áramütés nélkül, amely teljesen fájdalmatlan.

flora rfaktál