fractal

Arckezelések

Arckezeléseink

A fő profilunk a Tanácsadás és egyes Spa kezelések, ill. jellemzően blokkoldó masszázsok, pár kivételtől eltekintve. A Spa kezeléseknél sem célunk csak a testre fókuszálni, és egyes kellemes arckezelést, mint kiegészítő szolgáltatást is biztosítani szeretnénk.

Ezek azonban nem az ún. tpikus kozmetikai kezelések, pl itt nincs sem hámlasztás, mikrodermabrázió, vagy mélytisztítás, vagy kozmetikai akné kezelése sem (ezt azonban "orvosolhatjuk Bemer-rel) vagy ledmaszkos terápiával), azonban azok számára, akik csak hatóanyag feltöltést vagy sima kollagént serkentő ledterápiát szeretnének, kedveskedni igyekszünk ilyen lehetőségekkel is.

Van is több rendkívül kedvező ajánlatunk az Önök számára, amit nyitásra szántunk!

arc

arc

arc

Olyan kezeléseket tudunk nyújtani, gépeink olyan frekvencián dolgoznak, ami tökéletesen megfelel egy normál kezeléshez, az igaz, hogy természetesen ettől még professzionálisak a gépek, de persze az is mennyire más, ha más végzi ezt (pl. nem ugyanaz az sem, sa saját magunk arcát, lábát masszírozzuk, stb.., mint amikor mások teszik ezt nyugodt környezetben)

Abban is segítünk, hogy a nálunk elért pozitív hatások (ultrahang vagy radiforekvencia, vagy valamelyik speciális krém) otthoni további használatát is  igény szerint - biztosítsuk, de időnként remélhetőleg hozzánk is visszatérnek egy ún. emlékeztető kezelésre, vagy csak a jó eső rózsakristálykvarcos arcmasszázshoz, vagy a professzionális feltöltéshez.

Tehát lesznek hatóanyagos feltöltéseink, ultrahanggal, radiofrekvenciával, kérhető gépi és kristályos arcmasszázs is, továbbá igénybe vehetó csak ledterápiával, vagy hatóanyaggal is a fotonterápiás ac- és nyakmaszkunk. Tervezzük az arannyal történő kezeléseket is, de lesznek a klasszikus hialuronsavas és kollagénes, argirelines megoldások is.

(Nem titkoltan, mely szintén nem szerepel sok kozmetikai szalon ajánalatént: hetek múlva, a nyitás után felmérve, mely kezeléseinkre lesz leginkább kereslet, nos ennek függvényében tervezzük az ún. arcdiagnosztikát, amely - ez nem a bőr zsíros  vagy száraz, stb állapotát! hanem -a szervezetünkben zajló folymatokról árulkodnak, - mint pl. kifejezetten a talpfelexológia, és ehhez kapcsoldóan lesz egyfajta masszázs, ami az ún. arc reflexológiai arcmasszázs, ahol a szervezetben zajló problémás pontokat az arcon speciálisan kezeljük majd.)

A bal menüpontokban részletesebb információkat kaphatnak a jelenlegi kínálatokrók, melyek általában a klasszikus hatóanyagbeviteli eszközöktől és anyahoktól nem térnek el. (ezeket nem soroljuk fel, mert több bőrtípusra, több problémára is külön megoldást fogunk használni).

Érezzék ezeket  a szépüléseinket kellemesen a nyugodt kis stúdió - szalonunkban!
 

arc