fractal

Ringató - Lélek masszázs - Holistic Pulsing

A HOLISTIC PULSING egy manuál (kézi) terápia, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik. Valójában egy lazítási technika, semmit sem kell tennünk, egyszerűen csak hagyni kell, hogy történjék, aminek történnie kell.

Ez a terápiás kezelés Ausztráliából származik, az őslakosságtól. A történelmi fejlődése során két fő irányzat alakult ki, az egyik az Osteopatias, a csontok és izületek kezelésére, a másik a Lélekmasszázs, ami a lelki eredetű, a Pszichoszomatikus betegségek kezelésére fejlődött ki.

Magyarországon a „Lélek Masszázs” vagy pulzmasszázs szinte még teljesen ismeretlen volt, amikor még én tanultam, mára már elterjedtebb, nos ez egy alternatív módszer, mely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani.

A Lélekmasszás az egész lényünkre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE és a LÉLEKRE. Azért is a holisztikus elnevezés. A teljes ”egységet” stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal. Minden sejtünk tárolja az összes információt, ami szervezetünk működéséhez szükséges, illetve azokat az információkat melyek életünk során értek minket.

A pulzáló, és ringató lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet, és ennek következtében a sejtek visszatérnek helyes, rendeltetésszerű működésükhöz. A sejtemlékezet aktiválódása következtében arra is visszaemlékezünk, hogy milyen érzés volt, amikor kicsi babák, vagy magzati állapotban voltunk, amikor a nyugalom, a biztonság és a szeretet vett körül minket. A ringató mozgás hatására a kezelt személy már néhány perc után kellemes ellazulást érez, él át. (Megjegyzés: iennél a kezelésnél is a lábakat majd kérjük szabaddá tenni, köszönjük)

Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik. Amint az ellazulás tovább fokozódik, a kezelt személyek túlnyomó többsége módosult tudatállapotba kerül.

Ebben az állapotban a tudatunk záródik, a tudattalanunk nyílik, ekkor lehetőség van az ott elnyomott blokkok felszínre hozására. Az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz.

Összhangba kerülünk a felsőbb Énünkkel- vagy másképpen nevezve az Isteni Énünkkel - a kezelés hatására képesek leszünk döntéseket hozni, változtatni életünkön. Fejlődésünkben továbblépünk, képességeinket fokozottabban használjuk. A lélekmasszázs hatására, ismét visszatérünk rendeltetésünk eredetéhez, test, lélek, szellem harmóniába kerül. Ekkor tudjuk a megszokott, rossz viselkedésmintáinkat elengedni. Így az élet kiegyensúlyozottá, boldogabbá és teljesebbé válik.

Megjegyzés:

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, kristályok, energetizált eszközök, és az érintésmentes, vagy érintéssel történő spirituális blokkoldások nem gyógyászati megoldások, így ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.
A megfelelő orvosi ellátás mellett azonban nyugodtan használhatóak a honlapunkon található kezelések, de ezek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, terápiát.
A honlapra a leírtak a tradícionális szakirodalom és saját tapasztalatok alapján kerültek fel, mivel sok személynek segítettek már a kezeléseink.  

tükörkép