fractal

AKCIÓ!

Nyitási akciónk!

Az újranyitás, az új hely is inspirál bennünket, hogy sokféle akciókkal kedveskedjünk. Azonban! Kérünk mindekit, akit érdekel innen bármely meglévő, vagy még tervezett (pl. nyirokmasszázs gép - hullámterápia, beépített infravörös hővel, és még lesz más  bővítés is...),  ne felejtsenek el Feliratkozni hírleveleinkre, amelyek havonta max. 2x, időnként különleges alkalmakkor is fogják majd csak értesíteni Önt a rendkívüli akciókról, illetve aki feliratkozik, automatikusan díjmentesen VIP taggá válik, amivel egyes kezeléseinkre komoly, több %-os kedvezménnyel igyekszünk kedveskedni nyitás után is, és amelyekben egyes kezelési akciókról csak ezekben a hírleveleinkben tudnak tájékozódni, hiszen kifejezetten hűséges VIP vendégeink számára szólnak!
 

Szeretnénk bemutatni a már nálunk is elérhető kezeléseket 50%-os! kezdő áron! Nyitási és tavaszi akciók is egyben, illetve célunk megismertetni a még újdonságoknak számító szolgáltatásainkat is.
Az Nyitási egyéb akcióinkat a feliratkozott VIP ügyfelek az április hónapban kiküldött hírlevélben láthatják majd. A kedvezményes árak sok szolgáltatást érintenek!
50%

Kezelés Idő Eredeti ár 50 % -os ár
Quantum érintés 45 perc 12.000 Ft 6.000 Ft
Fejmasszázs 40 perc 9.000 Ft 4.500 Ft
Szeretet - masszázs 45 perc 9.000 Ft 4.500 Ft
Dermalife infrakabin 30 perc 3.000 Ft 1.500 Ft
Kavitáció-UH + RF 40 perc 7.000 Ft 3.500 Ft
Káprázatos NEEM-FA arckezelés 45-60 perc 12.000 Ft 6.000 Ft


Bizonyára akik már nézegették a honlapunk nyitási akcióit, feltűnt, hogy eltűntek egyes kezelések. Akik már bejelentkeztek a félárú, de csak egy alkalmas, akkor még fent szereplők bármelyikére, rájuk továbbra is vonatkozik az 50%-os kedvezményes ár:
Az ok, amiért átmenetileg eltűntek innen, hogy két kuponos céggel szerződve rajtuk keresztül is kipróbálható féláron, milyen is egy ilyen kezelés! Ugyanis a nagy többségéből egyetlen kezelés nem oldja meg a problémákat, kezeléstől, problémától, vendégtől, anyagi lehetőségektől, időtől függően ezek javarészt min. 3 alkalmat, a legnagyobb többségük 5 alkalmat, és főleg a fogyasztó kezelések min. 8-10 alkalmat igényelnek.

Iratkozzanak fel hírleveleinkre, és küldjük az akciós, több alkalmas, rendkívüli alkalmi ajánlatainkat, melyek még különböznek is a kuponosoktól, más variációkkal kínálva! A több alkalmasakat is nyitási kedvezménnyel adjuk.


Addig próbálják ki kedvükre a majd jelzett kuponos oldalakon az egy alkalmasakat, amelyeket ugyanolyan profizmussal fogunk adni, minta nem kuponnal jönnének. (A kuponokat is féláron kínálják, tehát nem olcsóbban)


Születésnapi és Névnapi AKCIÓ!

Évszaktól, ünnepektől, mindentől függetlenül minden kedves vendég igénybevehet:

Amely hónapban született a Vendégünk, vagy amely hónapban van a névnapja, abban a hónapban kiválaszthat össz. 4 kezelést, melyeknél 20% - os csökkent árú kedvezménnyel kedveskedünk. Ez nem vonatkozik a bérletes csomagokra, a kuponos már megvett ajánlatokra, más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható, ill. névnap esetén ez éves szinten egyszer vehető igénybe (hiszen vannak névnapok, melyekből több is van az év folyamán). Ha az adott a hónapban esetleg nem tudunk időpontot adni ezekre a név - vagy szülinapi választott kezelésekre, akkor későbbi időpontban is érvényesek természetesen - meghatározott felhasználási ideig- . Kérjük kedves vendégeinket, jelezzék időben, hogy név- vagy szülinapjuk van, vagy közeleg! Írjon, hívjon, miután választott :-)

Név- és Szülinapi ajándék

Egyéb meglepétesekkel is fogunk még szolgálni, pl. bizonyos kezeléseknél - választható!- meglepetés ajándékkal kedveskedünk, pl. valamelyik gépi kezelés ingyenes kipróbálása, használata, vagy egyes speciális megoldásoknál kiegészítő jellegű plusz kezelés- amennyiben lesz idő, mód, és persze igény is rá. Lesznek kuponos oldallal szerződéseink, úgy onnan is eljuthatnak azok, rendkívüli akcióinkra, akik még nem jártak az új "birodalmukban", melyet már nem egyedül viszek, hanem a férjemmel, akinek átadtam az ügyvezetést, és aki nem mellesleg Táltos is. Jómagam a szalonvezető és a kezelést végző Spa terapeuta maradtam, én végzem majd el ezeket (arc - és testkezelés, manuális és gépi megoldásokkal, klasszikus és spirituális masszázsok), és én igyekszem segíteni az Élet sűrűjében elakadt hozzám forduló személyeknek is valamelyik típusú Tanácsadással.