fractal

Dzsúna orosz bioenergetikai kezelés az étertestben

A Dzsúna bioenergetikai kezelés az aurában elhelyezkedő asztráltest éteri részében történik, melyben látható/tapintható a fizikai test kivetülése. Itt ebben a zónában dolgozunk, egyáltalán nem érünk a vendéghez kézzel. Itt kiszedjük a problémás "részeket" majd (mint a metamorfnál is egyébként), visszatöltjük pozitív jótékony energiákkal. Amire még szuper, hogy transzgenerációs oldásra is jó lehet, ha többed íziglen van elakadás valamelyik régi felmenőinknél.

Ha a csakrákban érzünk komoly elakadásokat, akkor azokkal is behatóbban foglalkozunk, a blokkok eltávolításainak különféle módszerei vannak. Ezután úgymond feltöltjük a csakrának megfelelő energetikai megoldással, hiszen a csakrák megfelelő működése is elengedhetetlen az egészséges állapothoz fizikai és mentális szinten is.

Gyertyákat, illóolajokat használunk kezelés alatt is, illetve gondoskodunk a lágy kellemes zenéről is, amely a vendég teljes ellazulását is eredményezheti. Ebből látszik, hogy a folyamat fájdalom - és mint az elején írtam, érintésmentes. Emlékképek előfordulhatnak, de a többség inkább egy kis pihenésről számolt be. Azonban később megjelenik a mindennapjaikban végzett tevékenységek közben a változás élménye, attól függ, milyen problémával fordult hozzánk a vendég. Persze van, amikor érezzük a karmikus kötődést, és ha eljut ilyennel a vendég hozzánk, és sikerül az okot kiiktatni, ez a "szál" is elszakadhat, és megszűnik az ezt okozó probléma.

Előzmények:
Dzsuna Davitashvili volt Szovjetúnióbeli bioenergetikus. Brezsnyev elnök természetgyógyászaként vált híressé. Ő a megalkotója ennek a bioenergetikai diagnosztikának és kezelésnek, amit róla neveztek el. Másik elnevezése a már említett kontaktnélküli energetikai masszázs, melynek célja a természetes folyamatok beindítása, az energetikai rendszer harmonizálása. Az elnevezés, hogy „kontaktnélküli” magában hordozza a technika lényegét, azaz nem a fizikai testet vizsgáljuk és kezeljük. Egy olyan önálló módszer, mely az egész testre kiterjedő általános harmonizáló technika.

Az összefoglaló linken írtam, hogy minden blokkoldó kezelésnél használok csakraharmonizálást, ami még jobb energetikai állapotba tudja hozni a vendéget.

Megjegyzés:

2020. február 15-én hatályba lépett a Büntető törvénykönyv módosítása, amely a "kuruzslás" törvényi tényállását kiterjesztette. Ennek megfelelően felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kövek, kristályok, energetizált eszközök, és az érintésmentes, vagy érintéssel történő spirituális blokkoldások nem gyógyászati megoldások, így ha valamilyen fizikai vagy mentális betegség gyanúja merül fel, úgy keresse fel orvosát.
A megfelelő orvosi ellátás mellett azonban nyugodtan használhatóak a honlapunkon található kezelések, de ezek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, terápiát.
A honlapra a leírtak a tradícionális szakirodalom és saját tapasztalatok alapján kerültek fel, mivel sok személynek segítettek már a kezeléseink.

energia