fractal

Ajándék Utalványok

Utalványaink

Ajándék utalványaink is rendelkezésre állnak, a kedvezményezett nevére, vagy választott kezelésre, vagy meghatárorozott, választott összegre, amelyet a kedvezményezett saját kedve szerint használ fel. Ha az utalványon lévő összegen felüli szolgáltatásokat venne igénybe, ezt a vendégnek jelezzük, és max. a különbözetet Ő maga pótolja- ha minimális összegről van szó, az a mi ajándékunk...-

Teendők, hogy írnak nekünk, ki az ajándékozott, konkrét vagy választható kezelést kérnek számára, és milyen összegben. Mi elkészítjük a személyre szabott utalványt, és ha módunkban áll, személyesen átadjuk az ajándékozónak, ha találkozunk, vagy e-mailben kiküldjük. Beváltásakor a kedvezményezettől e-mailben küldött/megkapott már kifizetett utalványt is befogadjuk az időpont előjegyzésekor. Tehát nem kell minden áron kinyomtatni. A pontos cím és email-cím a honlapon is megtalálható. Pl. négyféle variációt mutatunk be:

1. Pl. az ajándékozott dönthet, hogy az utalványon szereplő összeget keretein belül milyen kezelésekre esik a választása. Ebben az esetben érdemes a honlapon a kezelésekről tájékozódni, mielőtt minket kérdezne meg, milyen szolgáltatásaink vannak. Természetesen segítünk a végső döntésben, sőt, ha az alábbiak közül valaki olyat kapott ajándékba, amit le szeretne cserélni, arra is van lehetőség!
2. Másik megoldás lehet, hogy valakinek nagyon bevált pl. a metamorf blokkoldó masszázs, és ebből próbaképp egy alkalmat vásárol a szerettének, ismerősének.
3. Harmadik, amikor egy egész fogyasztó csomagot- több kezeléssel- választ, főleg akciók idején szoktak régebbi vendégeink ilyen meglepetéseket kérni valamilyen alkalomra
4. Negyedik példa, ha egy típusú kezelésből terápiás- több alkalmas- az ajándékozás. Pl. Bémer terápia. Ebből pl. többnyire több alkalom is szükséges a javuláshoz. (De fogyasztásnál is min. 5 alkalom az ideális, főleg, ha több testrészre fókuszálunk.) Persze ha csak próbának ajándékozna valaki, akkor a 2. típusú megoldás a javaslat.

De ezek csak példák, mindenki olyan formátumban kéri, amilyen a legjobban megfelel számára.
Jelenleg a honlapról még nem lehet elegánsan rendelni, de nem sokára ez is elérhetővé válik.

Egyéni utalás, vagy a helyszínen fizetés lehetséges, csak ennek megtörténte után állítjuk ki az utalványt. Kérhető az is, hogy mi továbbítsuk a meglepetést, e-mailben.

utalvány
Példa a tetszőleges kezelést választható utalványra